Статті

Вплив війни на освітній процес: різниця між державними та приватними школами

Повномасштабна віна серйозно вплинула на освітній процес в Україні. Оскільки очне навчання становить високу загрозу для життя учнів та вчителів, його необхідно було замінити дистанційним. Це стало викликом для державних шкіл, які хоч і отримали досвід онлайн-викладання під час пандемії COVID-19, але він виявився недостатнім.

Як знання долають темряву

Підбиваємо підсумки опитування освітян

Маємо 10 днів до кінця акції «Щедрий вечір», щоб подбати про розміщення на казкових умовах!

До завершення акції «Щедрий вечір» залишилось 10 днів. Нагадуємо про це, бо хочемо, щоб всі клієнти скористались додатковими знижками на пакети послуг на період 3, 6 і 12 місяців.

Опитування від Education.ua «Як знання долають темряву»

Education.ua запускає опитування, аби дослідити, як освітні заклади та експерти працюють в цей час.

Переваги навчання у Словаччині для українців

Ті, хто навчаються у школі останні рік-два часто замислюються про те, який університет обрати. Багато залежить від інтересів, схильностей та цілеспрямованості кожного абітурієнта. В Україні широкий вибір університетів: у кожному місті можна знайти як мінімум декілька варіантів, де будуть представлені різні спеціальності. Там ви зможете здобути хорошу освіту, але в той же час не зможете відчути як це — переїхати не просто в інше місто, а в іншу країну.

Education.ua запускає акцію «Щедрий вечір» та дарує додаткові знижки всім клієнтам!

Цієї зими ми хочемо подарувати нашим клієнтам якомога більше тепла та турботи, і підтримати всіх максимальними знижками.

Чому ми пропонуємо перейти на українську

Нещодавно вся команда Education.ua розмовляла між собою російською. Так склалося історично, хоча для багатьох з нас українська, нехай для когось і з суржиком, є рідною мовою. Та й взагалі дивно, коли в країні є своя власна мова, а ми нею не говоримо. Але так було.

Залишилося 7 днів до підвищення цін — запасайтеся послугами на старих умовах

7 листопада відбудеться підвищення вартості всіх послуг на Education.ua. Тож не втрачайте можливість зекономити й замовляйте послуги за старими цінами просто зараз.

З 7 листопада на Education.ua оновляться ціни 

Вартість послуг зміниться на 20%. Але старий прайс лишатиметься актуальним ще майже місяць, тож у вас є час запастися послугами за поточними цінами.

Шість днів до кінця акції Brave Education — встигніть скористатися знижкою -20% на всі пакети послуг від 3 місяців

 До завершення акції Brave Education на Education.ua залишилося 6 днів. Тож якщо ви плануєте розпочати навчати у бізнес-сезон, встигніть скористатися додатковою знижкою!