З 7 листопада на Education.ua оновляться ціни 

Категорія: Новини

Зберегти
З 7 листопада на Education.ua оновляться ціни 

Вартість послуг зміниться на 20%. Але старий прайс лишатиметься актуальним ще майже місяць, тож у вас є час запастися послугами за поточними цінами.

Ми розповсюджуємо цю новину заздалегідь, бо віримо — це допоможе підготуватися до змін, і ви встигнете запастися послугами за старими цінами

Чому саме зараз

Останній раз ми оновлювали ціни на Education.ua рік тому. Але відтоді багато що змінилося: почалася повномасштабна війна в Україні, відбулась інфляція, долар здорожчав. Ми розуміємо, що ця ситуація суттєво вплинула на ринок освіти, тому всіляко намагаємося підтримувати клієнтів вигідними акційними пропозиціями.

Але несприятливі економічні умови позначаються й на нас теж — зараз витрати на забезпечення проєкту значно зросли. Однак ми продовжуємо працювати й покращувати сайт та ефективність розміщення для компаній. Подивіться, що ми встигли зробити за останній час:

Ми прагнемо й надалі надавати нашим клієнтам якісний сервіс, допомагати користувачам здобувати освіту, а також сплачувати податки та наближати країну до перемоги. Тому це вимушене підвищення. 

Як зміниться цінова політика

З 7 листопада ціни на всі послуги Education.ua зростуть у середньому на 20%, а на банерну рекламу — на 18%.

Сплачуйте менше — замовляйте послуги до 7 листопада. Оплати за старими цінами приймаються до 14 листопада.

Дякуємо, що довіряєте та лишаєтеся з Education.ua. Продовжуємо працювати, навчатися та навчати й боротися кожен на своєму фронті. Разом — ми сила!


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Новини