Статті

Інвестиція в навички — найдоцільніша у 2024 році?

Поки фінансові блоги пропонують варіанти інвестицій на новий рік — ми вирішили перевірити, чому краще вкладатися в себе. Які навички зараз у попиті, на що звертають увагу роботодавці та як корпоративне навчання може змінювати бізнес — читайте далі.

Що потрібно розуміти майбутньому програмісту

Стати успішним фахівцем може кожен охочий.

Курси UI UX — ефективний шлях від новачка до експерта

Курси UI UX — це можливість освоїти нову професію в IT-індустрії для тих, хто поки немає потрібних знань в цьому напрямку, але дуже хоче змінити сферу діяльності. Крім того, вони можуть бути корисні і тим, хто вже має уявлення про графічний дизайн, але прагне розширити свої можливості.

Як стати програмістом?

Ти «ніколи не» станеш програмістом! І це дійсно так, якщо не прочитаєш цю статтю і не дізнаєшся — що необхідно зробити для старту в ІТ. Покрокова інструкція початківця та чек-лист скілів, щоб підкорити серце HR-a.

З чого розпочати кар'єру в ІТ

Сфера ІТ досить різнобічна і знайти себе в ній складно, але реально. У цій статті все про перші кроки початківця на шляху до нової професії та про види ІТ-напрямів.

З чого розпочати кар’єру в ІТ?

Сфера ІТ достатньо різностороння і знайти себе в ній — складно, але реально. У цій статті все про перші кроки початківця на шляху до нової професії та різновиди ІТ-напрямів.

Як виглядає доуніверситетська підготовка нового формату?

IT STEP University створив унікальну програму доуніверситетської підготовки для учнів 9-11 класів, яка готує майбутніх професіоналів ІТ ще зі школи. Дворічна програма була розроблена спеціально для тих, хто хоче пов’язати своє майбутнє з ІТ-сферою. Цього року навчання за програмою розпочали 64 учні шкіл Львова.

Чому ІТ-освіта є найбільш актуальною в Україні та де її здобути?

Сфера ІТ за останні роки зайняла перші позиції у світі за розвитком та продовжує впевнено рухатись уперед. Ринок ІТ послуг пропонує безліч вакансій для спеціалістів різних напрямків, як для початківців, так і для висококваліфікованих.

Безкоштовний тренажер для формування практичних навичок програмування

Вивчення програмування сприяє розвитку мислення, дає перспективу знайти гідну роботу, дарує відчуття переваги і взагалі робить тебе крутим.

Безоплатний тренажер для формування практичних навичок програмування

Вивчення програмування розвиває нові способи мислення, дає перспективу знайти хорошу роботу, дарує почуття переваги й взагалі робить тебе крутим.