Блог навчальних закладів

Знайдено 46 статей

Найкращі сайти для вивчення англійської мови

У нашій статті ми вирішили охопити кожен аспект мови окремо, тому підібрали ресурси під різні потреби в навчанні. З ними ви зможете поповнити свій лексичний запас, дізнатися більше про граматику, а також розвинути навички аудіювання та говоріння. 

Акроніми в англійській мові

Нижче ми розглянемо ближче такий від абревіатури, як акронім, та дізнаємося, що його відрізняє від інших скорочень. А ще ви отримаєте декілька нових прикладів, які стануть у пригоді для повсякденного спілкування.

План вивчення англійської мови

У цій статті ми розглянемо, чому планування є дійсно важливим моментом у навчанні та запропонуємо приблизний план для ваших щотижневих занять. 

Інверсія в англійській мові

Дізнайтеся про інверсію в англійській мові: що це таке, як вона використовується та як впливає на структуру речення.

Невизначений артикль в англійській мові

В англійській мові існує всього два артиклі, і в цій статті ми заглибимося у розгляд невизначеного артикля «a‎/an». Розберемося, для чого він потрібен, з якими словами використовується та в яких випадках.

Основи англійської: 5 сучасних підручників для початківців

Починаєте вивчати англійську? Ознайомтеся з коротким оглядом найкращої літератури для початківців. Ці підручники, посібники, робочі зошити й збірки граматичних вправ значно полегшать ваше навчання.

Мова глобального спілкування: чому англійська підкорила весь світ

Чому саме англійська використовується як засіб спілкування між представниками різних націй та культур? У чому причина її глобалізації? Відповідаємо на ці та інші питання.

Слова майбутнього: найцікавіші неологізми в англійській мові

Коротко й просто про новостворені терміни, авторські слова й фрази англійської мови. Дізнайтеся, що таке неологізми й збережіть список слів, які варто знати вже сьогодні!

Кольори англійською для дітей: як зробити вивчення легким і цікавим

Назви кольорів веселки й популярних відтінків англійською мовою для вивчення з дітьми. Корисні поради, ігри й вправи, які зроблять навчання легким і ефективним.

Де подивитись фільми англійською мовою з субтитрами: список найкращих ресурсів

Короткий огляд онлайн-платформ, на яких можна знайти повнометражні фільми, серіали, телешоу. Ознайомтеся з функціоналом кожного ресурсу й обирайте ідеальний варіант для вивчення англійської.