Технолог харчового виробництва

Категорія: Техніка, технології, виробництво

Обов'язки технолога харчового виробництва: попередити і розв'язувати всі проблеми, які можуть виникнути на різних етапах виробництва.

Специфіка професії

Проблеми на виробництві виникають практично щодня, а їх рішення може вимагати значної кількості часу і сил. Тому робочий день технолога часто виходить за рамки звичних восьми годин.

Місце роботи

Підприємства харчової промисловості.

Особисті якості

  • комунікабельність;
  • відповідальність;
  • уважність;
  • фізична витривалість.

Кар'єра

Недавній випускник ВНЗ приходить на виробництво на позицію майстра або молодшого технолога. Потім послідовно проходить наступні ступені: технолог, старший технолог зміни, головний технолог. Вершина кар'єрних сходів — начальник виробництва.

Освіта

Вища освіта. Спеціальності: «технологія ферментувальних виробництв та виноробства», «технологія хліба, кондитерських та макаронних виробів», «технологія продуктів харчування» і т. п. Яку вибрати залежить від того, в якій конкретній галузі харчового виробництва ви плануєте далі працювати.

Усі ЗВО/ВНЗ в Києві, а також коледжі в Києві, курси в Києві, репетитори в Києві, тренінги в Києві, робота в Києві


Інші професії в категорії «Техніка, технології, виробництво»