Технолог харчового виробництва
Категорія: Техніка, технології, виробництво
Обов'язки технолога харчового виробництва: попередити і розв'язувати всі проблеми, які можуть виникнути на різних етапах виробництва.
Специфіка професії
Проблеми на виробництві виникають практично щодня, а їх рішення може вимагати значної кількості часу і сил. Тому робочий день технолога часто виходить за рамки звичних восьми годин.
Місце роботи
Підприємства харчової промисловості.
Особисті якості
- комунікабельність;
- відповідальність;
- уважність;
- фізична витривалість.
Кар'єра
Недавній випускник ВНЗ приходить на виробництво на позицію майстра або молодшого технолога. Потім послідовно проходить наступні ступені: технолог, старший технолог зміни, головний технолог. Вершина кар'єрних сходів — начальник виробництва.
Освіта
Вища освіта. Спеціальності: «технологія ферментувальних виробництв та виноробства», «технологія хліба, кондитерських та макаронних виробів», «технологія продуктів харчування» і т. п. Яку вибрати залежить від того, в якій конкретній галузі харчового виробництва ви плануєте далі працювати.
Усі ЗВО/ВНЗ в Києві, а також коледжі в Києві, курси в Києві, репетитори в Києві, тренінги в Києві, робота в Києві
Інші професії в категорії «Техніка, технології, виробництво»
- HR, кадрові служби5
- IT, комп'ютери та Інтернет21
- Авіація і космос1
- Гуманітарні науки5
- Природничі науки и дослідження2
- Краса та здоров'я8
- Культура, мистецтво, дизайн26
- Маркетинг, реклама та PR24
- Медицина, фармацевтика25
- Нерухомість, будівництво, архітектура22
- Освіта та педагогіка4
- Охорона, безпека, міліція9
- Право, політика10
- Ресторани, харчування10
- Секретаріат, діловодство, АГВ9
- Сільське і водне господарство2
- Сфера обслуговування9
- ЗМІ, видавництво, поліграфія9
- Страхування5
- Телекомунікації та зв'язок2
- Техніка, технології, виробництво15
- Торгівля, логістика, ЗЕД10
- Транспорт, автобізнес7
- Туризм, готельна справа1
- Фінанси, бухгалтерія, банк18
- Фітнес і спорт5
- Шоу-бізнес6